Fazuľkový šalát
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
zelená fazuľka
1
ks
cibuľa
ks
soľ
ks
olivový olej
ks
balzamikový ocot
postup
Chutný šalát z čerstvých alebo mrazených strukov.
Fazuľku uvaríme v slanej vode tak, aby ostala chrumkavá.
Cibuľu nakrájame na mesiačiky. Fazuľku prelejeme studenou vodou, scedíme, pridáme cibuľu a ochutíme olejom, balzamikom, keď treba aj soľou.
My to jeme ako prílohu k mäsu.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.