Pridať recept

Fotorecept: Bravčové karé s Nivou

ingrediencie

ks
bravčové karé
ks
cibuľa
ks
majonéza
ks
syr Niva
ks
olivový olej
ks
korenie na steak
ks
soľ
ks
šunka (plátky)
ks
plátkový syr

postup

Bravčové karé s Nivou
Bravčové karé s Nivou
Zdroj: MartaHrinova
 
1.
Karé nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme, posypeme korením na Steak a pokvapkáme olivovým olejom. V chladničke nechéme odležať aspoň 2 hodiny.
Bravčové karé s Nivou
Bravčové karé s Nivou
Zdroj: MartaHrinova
 
2.
Mäso prudko opečieme a uložíme do ohňovzdornej misy.
Bravčové karé s Nivou
Bravčové karé s Nivou
Zdroj: MartaHrinova
3.
Každý plátok potrieme majonézou, rozložíme plátky cibule a syra Niva. Dáme piecť do vyhriatej rúry na cca 40 min.
Bravčové karé s Nivou
Bravčové karé s Nivou
Zdroj: MartaHrinova
4.
Pred dokončením uložme na každý kúsok mäsa plátok šunky a syra. Zapečieme, kým sa syr nerozpustí.
Bravčové karé s Nivou
Bravčové karé s Nivou
Zdroj: MartaHrinova
Bravčové karé s Nivou
Bravčové karé s Nivou
Zdroj: MartaHrinova
5.
Podávame s ryžou a opekanými zemiakmi. Dobrú chuť :)
Bravčové karé s Nivou
Bravčové karé s Nivou
Zdroj: MartaHrinova
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...