Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cestoviny s krevetami

ingrediencie

500 g
cestoviny
3 PL
Raciol paradajky, cesnak, bazalka
400 g
krevety
1 ks
čili paprička
podľa chuti
soľ
hrstí
čerstvej petržlenovej vňate
podľa chuti
pár kvapiek citrónovej šťavy
trochu
čerstvá bazalka na ozdobu

postup

Keď sa vám podarí správne skombinovať chute, z obyčajného obeda či večere sa stane gurmánsky zážitok. Premeňte varenie a pečenie v kuchyni na zábavnú alchýmiu a nebojte sa experimentovať.  Inšpirujte sa receptami z Palmy, pri ktorých  výnimočnú chuť menu dodajú repkové oleje Raciol s bylinkami. 

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu, uvarené a scedené polejeme 1 PL oleja.
2.
Na panvicu dáme zvyšný olej, pridáme nasekanú čili papričku a pridáme krevety. Jemne ich osolíme a za stáleho miešania opečieme, kým úplne nezružovejú. Krevety nakoniec zmiešame s nasekanou petržlenovou vňaťou a pokvapkáme citrónovou šťavou.
3.
Do panvice pridáme uvarené cestoviny a všetko spolu dobre premiešame. Podávame ozdobené čerstvou bazalkou a pokvapkané ochuteným olejom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jarné zelené smoothie
Z jari na zeleno - 4 jarné smoothie recepty
Z jari na zeleno - 4 jarné smoothie recepty
Jarná zelená pôsobí na ľudský organizmus ako posilňujúci liek. Príchod silnejšieho slnka a šťavy obsahujúce listy...
mrazená ryba Radoma
Ako vybrať kvalitnú rybu? Neplaťte zbytočne za mrazenú vodu
Ako vybrať kvalitnú rybu? Neplaťte zbytočne za mrazenú vodu
Obdobie pred Veľkou nocou je v našich končinách tradične spájané s pôstom a s ním súvisiacou zvýšenou konzumáciou rýb...
velkonocne vajicka
Video: Ako vyfúknuť veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyfúknuť veľkonočné vajíčka
Veľká noc je predo dvermi a s ňou je tradične spojené zdobenie kraslíc pre šibačov. Zdobíte umelé kraslice alebo dávate...