Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cestoviny s krevetami

ingrediencie

500 g
cestoviny
3 PL
Raciol paradajky, cesnak, bazalka
400 g
krevety
1 ks
čili paprička
podľa chuti
soľ
hrstí
čerstvej petržlenovej vňate
podľa chuti
pár kvapiek citrónovej šťavy
trochu
čerstvá bazalka na ozdobu

postup

Keď sa vám podarí správne skombinovať chute, z obyčajného obeda či večere sa stane gurmánsky zážitok. Premeňte varenie a pečenie v kuchyni na zábavnú alchýmiu a nebojte sa experimentovať.  Inšpirujte sa receptami z Palmy, pri ktorých  výnimočnú chuť menu dodajú repkové oleje Raciol s bylinkami. 

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu, uvarené a scedené polejeme 1 PL oleja.
2.
Na panvicu dáme zvyšný olej, pridáme nasekanú čili papričku a pridáme krevety. Jemne ich osolíme a za stáleho miešania opečieme, kým úplne nezružovejú. Krevety nakoniec zmiešame s nasekanou petržlenovou vňaťou a pokvapkáme citrónovou šťavou.
3.
Do panvice pridáme uvarené cestoviny a všetko spolu dobre premiešame. Podávame ozdobené čerstvou bazalkou a pokvapkané ochuteným olejom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?