Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčová panenka s jablkovo - zelerovým pyré

ingrediencie

bravčová panenka
soľ
mleté čierne korenie
tymian
olivový, alebo repkový olej

Pyré:

zeler
jablko
soľ
korenie
maslo
citrónová šťava

postup

1.
Bravčovú panenku osolíme, okoreníme, posypeme sušeným alebo čerstvým tymianom a dáme na rozpálený olej, opečieme s každej strany, podlejeme vodou, zakryjeme a podusíme, kým nebude hotová.
2.
Pyré: jablko so zelerom olúpeme a dáme variť do osolenej vody. Varime do mäkka. Scedíme, rozmixujeme ponorným mixérom, pridáme maslo, citrónovú šťavu a výpek s mäsa, dochutíme, podávame s rukolou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...