Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčová panenka s jablkovo - zelerovým pyré

ingrediencie

bravčová panenka
soľ
mleté čierne korenie
tymian
olivový, alebo repkový olej

Pyré:

zeler
jablko
soľ
korenie
maslo
citrónová šťava

postup

1.
Bravčovú panenku osolíme, okoreníme, posypeme sušeným alebo čerstvým tymianom a dáme na rozpálený olej, opečieme s každej strany, podlejeme vodou, zakryjeme a podusíme, kým nebude hotová.
2.
Pyré: jablko so zelerom olúpeme a dáme variť do osolenej vody. Varime do mäkka. Scedíme, rozmixujeme ponorným mixérom, pridáme maslo, citrónovú šťavu a výpek s mäsa, dochutíme, podávame s rukolou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.