Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčová panenka s jablkovo - zelerovým pyré

ingrediencie

bravčová panenka
soľ
mleté čierne korenie
tymian
olivový, alebo repkový olej

Pyré:

zeler
jablko
soľ
korenie
maslo
citrónová šťava

postup

1.
Bravčovú panenku osolíme, okoreníme, posypeme sušeným alebo čerstvým tymianom a dáme na rozpálený olej, opečieme s každej strany, podlejeme vodou, zakryjeme a podusíme, kým nebude hotová.
2.
Pyré: jablko so zelerom olúpeme a dáme variť do osolenej vody. Varime do mäkka. Scedíme, rozmixujeme ponorným mixérom, pridáme maslo, citrónovú šťavu a výpek s mäsa, dochutíme, podávame s rukolou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.