Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčová panenka s jablkovo - zelerovým pyré

ingrediencie

bravčová panenka
soľ
mleté čierne korenie
tymian
olivový, alebo repkový olej

Pyré:

zeler
jablko
soľ
korenie
maslo
citrónová šťava

postup

1.
Bravčovú panenku osolíme, okoreníme, posypeme sušeným alebo čerstvým tymianom a dáme na rozpálený olej, opečieme s každej strany, podlejeme vodou, zakryjeme a podusíme, kým nebude hotová.
2.
Pyré: jablko so zelerom olúpeme a dáme variť do osolenej vody. Varime do mäkka. Scedíme, rozmixujeme ponorným mixérom, pridáme maslo, citrónovú šťavu a výpek s mäsa, dochutíme, podávame s rukolou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.