Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Eskimmákov koláčik

5
porcií
120
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

12 ČL
hrubá múka
9 PL
krupicový cukor
4 ks
vajce
2 PL
kakao
1/2 ČL
prášok do pečiva
3/4 liter
mlieko
2 ks
kokosový puding
1/2 g
maslo
3 PL
kryštálový cukor
1 ks
Zakysaná smotana

postup

Tento koláč je veľmi dobrý. Pečiem ho na Veľkú noc každy rok. 

1.
Vajce si vyšľaháme s cukrom, pridáme kypriaci prášok, kakao a muku a vymiešame. Cesto nalejeme na vymastený a vysypaný plech a pečieme pri 180°C zhruba 15 minút.
2.
Medzi tým, čo sa nám bude korpus piecť a chladnúť, si pripravíme náplň: z mlieka, cukru a pudingového prášku si uvaríme puding, ktorý potom necháme vychladnúť. Do studeného pudingu zašľaháme maslo a zakysanú smotanu.
3.
Hmotu rozotrieme na upečené cesto a polejeme čokoládou. Dobrú chuť vám prajem.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.