Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bazalkové cestoviny s pečenou tekvicou a syrovou omáčkou

ingrediencie

1/2 balíček
bazalkové cestoviny
1/4 ks
tekvica na pečenie
1 ks
cibuľa
100 g
tvrdý syr
100 g
gorgonzola
mlieko
soľ, korenie
olej

postup

Jednoduchá, chutná večera, najmladšia mala iba cestoviny s tekvicou (11 m), dospelí aj syrovú omáčku. Mali sme tekvicové obdobie :) z jednej velkej tekvice sme mali polievku, koláč a cestoviny.

1.

Tekvicu očistíme, nakrájame a dáme piecť cca na 40 min na 200 stupňov.

2.

Osmahneme cibuľku, pridáme nastrúhaný syr. Trochu doriedime mliekom. Pridáme rozmrvenú gorgonzolu, necháme roztopiť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
4 spôsoby ako
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Krásne hravé spôsoby ako si nakrájať studený osviežujúci melón nájdete v krátkom videu:
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.