Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špenátové cestoviny s medvedím cesnakom

2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

350 g
špenát
2 strúčiky
ćesnaku
50 g
zelený medvedí cesnak
1 ks
šalotka, alebo mladá cibulka
4 ks
vajíčok
250 g
cestovín
4 poháre
olej
soľ

postup

Nemala som čerstný špenát , tak som dala listový domáci mrazený, ale s čerstvým je to lepšie.

2.

Na panvičku dáme smažiť cibulku a cesnak nakrájaný na plátky, medvedí cesnak dáme neskôr.

3.

K posmaženej cibulky pridáme špenát, len tak zlahka ho premiešame aby sa trochu sparil a zmenšil sa. Ja som mala mrazený tak ten som musela zohriať celý.

5.

Horúce cestoviny zcedíme a hneď neodkvapkané horúce hodíme do panvičky

6.

Dosolíme, zamiešame, tým sa nám cestoviny obalia vajíčkami. Ak by predsa neboli vajíčka spravené môžme trochu nahriať panvičku, ale ozaj len trochu. Nesmie byť praženica. Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...