Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špenátové cestoviny s medvedím cesnakom

2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

350 g
špenát
2 strúčiky
ćesnaku
50 g
zelený medvedí cesnak
1 ks
šalotka, alebo mladá cibulka
4 ks
vajíčok
250 g
cestovín
4 poháre
olej
soľ

postup

Nemala som čerstný špenát , tak som dala listový domáci mrazený, ale s čerstvým je to lepšie.

2.

Na panvičku dáme smažiť cibulku a cesnak nakrájaný na plátky, medvedí cesnak dáme neskôr.

3.

K posmaženej cibulky pridáme špenát, len tak zlahka ho premiešame aby sa trochu sparil a zmenšil sa. Ja som mala mrazený tak ten som musela zohriať celý.

5.

Horúce cestoviny zcedíme a hneď neodkvapkané horúce hodíme do panvičky

6.

Dosolíme, zamiešame, tým sa nám cestoviny obalia vajíčkami. Ak by predsa neboli vajíčka spravené môžme trochu nahriať panvičku, ale ozaj len trochu. Nesmie byť praženica. Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
arašidové maslo
Arašidové maslo vám dodá energiu. Pribaľte si ho na túru!
Arašidové maslo vám dodá energiu. Pribaľte si ho na túru!
Arašidové maslo je chutná, nie moc sladká nátierka. Miera sladkosti závisí na kvalite použitých arašidov a na množstve...
nakličovanie
Ako na to: Nakličovanie semienok
Ako na to: Nakličovanie semienok
Zmesí rôznych semienok, zrniek na klíčenie dostanete kúpiť v každom dobrom bio obchode. Klíčime pre zdravie. Preto aj...
svetovy den
Rýchlokurz pečenia
Rýchlokurz pečenia
Vždy sa nájde dôvod osladiť si život a dopriať si kúsok dobrého koláčika. Vynikajúcou príležitosťou je blížiaci sa...