Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špenátové cestoviny s medvedím cesnakom

2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

350 g
špenát
2 strúčiky
ćesnaku
50 g
zelený medvedí cesnak
1 ks
šalotka, alebo mladá cibulka
4 ks
vajíčok
250 g
cestovín
4 poháre
olej
soľ

postup

Nemala som čerstný špenát , tak som dala listový domáci mrazený, ale s čerstvým je to lepšie.

2.

Na panvičku dáme smažiť cibulku a cesnak nakrájaný na plátky, medvedí cesnak dáme neskôr.

3.

K posmaženej cibulky pridáme špenát, len tak zlahka ho premiešame aby sa trochu sparil a zmenšil sa. Ja som mala mrazený tak ten som musela zohriať celý.

5.

Horúce cestoviny zcedíme a hneď neodkvapkané horúce hodíme do panvičky

6.

Dosolíme, zamiešame, tým sa nám cestoviny obalia vajíčkami. Ak by predsa neboli vajíčka spravené môžme trochu nahriať panvičku, ale ozaj len trochu. Nesmie byť praženica. Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vianočné inšpirácie
Vianočné inšpirácie
Vybrali sme pre vás
Orechové linecké
Linecké koláčiky 5x inak
Linecké koláčiky 5x inak
Základný recept na tradičné linecké koláčiky môžte jednoducho upraviť. Ponúkame vám niekoľko chutných variácií.
Eggnog with
Tekutá sladkosť pre dospelých - vaječný likér!
Tekutá sladkosť pre dospelých - vaječný likér!
Čo by to boli za Vianoce bez vaječného likéru, stromčeka, kapra a darčekov? Ešte doteraz si určite pamätáte, že ste ako...
medovníky
Overené recepty na medovníky, ktoré sa určite vydaria!
Overené recepty na medovníky, ktoré sa určite vydaria!
Aké by to boli vianoce bez voňavých medovníkov. Hľadáte, podľa ktorého receptu upiecť tie ozaj dobré medovníky? Vybrali...