Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špenátové cestoviny s medvedím cesnakom

2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

350 g
špenát
2 strúčiky
ćesnaku
50 g
zelený medvedí cesnak
1 ks
šalotka, alebo mladá cibulka
4 ks
vajíčok
250 g
cestovín
4 poháre
olej
soľ

postup

Nemala som čerstný špenát , tak som dala listový domáci mrazený, ale s čerstvým je to lepšie.

2.

Na panvičku dáme smažiť cibulku a cesnak nakrájaný na plátky, medvedí cesnak dáme neskôr.

3.

K posmaženej cibulky pridáme špenát, len tak zlahka ho premiešame aby sa trochu sparil a zmenšil sa. Ja som mala mrazený tak ten som musela zohriať celý.

5.

Horúce cestoviny zcedíme a hneď neodkvapkané horúce hodíme do panvičky

6.

Dosolíme, zamiešame, tým sa nám cestoviny obalia vajíčkami. Ak by predsa neboli vajíčka spravené môžme trochu nahriať panvičku, ale ozaj len trochu. Nesmie byť praženica. Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...
Close up of rose
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...