Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špenátové cestoviny s medvedím cesnakom

2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

350 g
špenát
2 strúčiky
ćesnaku
50 g
zelený medvedí cesnak
1 ks
šalotka, alebo mladá cibulka
4 ks
vajíčok
250 g
cestovín
4 poháre
olej
soľ

postup

Nemala som čerstný špenát , tak som dala listový domáci mrazený, ale s čerstvým je to lepšie.

2.

Na panvičku dáme smažiť cibulku a cesnak nakrájaný na plátky, medvedí cesnak dáme neskôr.

3.

K posmaženej cibulky pridáme špenát, len tak zlahka ho premiešame aby sa trochu sparil a zmenšil sa. Ja som mala mrazený tak ten som musela zohriať celý.

5.

Horúce cestoviny zcedíme a hneď neodkvapkané horúce hodíme do panvičky

6.

Dosolíme, zamiešame, tým sa nám cestoviny obalia vajíčkami. Ak by predsa neboli vajíčka spravené môžme trochu nahriať panvičku, ale ozaj len trochu. Nesmie byť praženica. Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Vyhrajte parnú rúru
Vyhrajte parnú rúru
Vpustite paru aj do kuchyne a staňte sa profesionálom v príprave jedál.
Electrolux
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Premýšľate nad kúpou indukčného varného panela? Nasledujúcich pár riadkov vám možno pomôže pri rozhodovaní.
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...