Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Lievance po mojom

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 ml
mlieko
150 g
hladká múka
1 ks
vajce
3 ks
olej
2 PL
kryštálový cukor
1 KL
kypriaci prášok
ks
med
ks
džem na natretie

postup

Dnes ráno som si urobila úžasné lievance. Musela som spraviť úpravy v pôvodnom recepte. Preto sú to lievance po mojom :) Podla mňa ideál je na raňajky. Kedže ja javorový sirup nemusím, natrela som si ich džemom ;) Foto tesne pred dojedením ;) celý som už nemala :D

1.

V nádobke zmiešame všetky tekuté ingrediencie (vajce, mlieko, olej).

2.

V inej nádobke zmiešame sypké ingrediencie (múka, cukor, kyp. prášok).

3.

Sypkú hmotu postupne vmiešame do tekutej a máme cesto.

4.

Na panvicu dáme trocha oleja (ak chcete môžete maslo). Ja mám malú panvicu kde som dala 3-4 PL cesta a piekla pekne pomaličky. Otáčame, až keď je lievanec pevný, nie tekutý.

5.

Hneď podávame. Ja som len natrela džemom. Ale fantázii sa medze nekladú ;) Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?