Pridať recept

Bryndzová pomazánka

2
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
májová 100% ovčia bryndza
100 g
zmäknuté maslo
ks
mletá sladká paprika, pažítka, kvety pažítky

postup

Bryndza je naša oblúbená potravina. Pomazánku ma naučila mama. Je vhodná na raňajky, desiatu, ale pekne naservírovaná je vhodná aj na pohostenie hostí.

Brynzdu a zmaknuté maslo vymiešane do hladka. Preložíme do peknej misky a posypeme mletou červenou paprikou a posekanou pažítkou. Dozdobíme kvetom pažítky a podávame s čerstvým chlebom.

 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
TOP
Najlepšie nátierky: 25 receptov na chutné nátierky, ktoré vám spríjemnia vstávanie
Najlepšie nátierky: 25 rýchlych receptov na chutné nátierky, ktoré vám spríjemnia vstávanie
Nátierky sú perfektným riešením raňajok i rýchlej večere. Tu nájdete množstvo inšpirácií...
TOP
Máj, bryndze čas! Šmirkas či Demikát z májovej bryndze a tie najlepšie recepty, ktoré pripravíte jedine
Máj, bryndze čas! Tie najlepšie recepty s bryndzou: Šmirkas, Demikát aj sedliacke zemiaky, po ktorých si oblížete všetky prsty
Čas na bryndzové pochúťky je tu a my sme preto pre vás zozbierali tie najlepšie a najobľúbenejšie recepty...
Cheese snack
Najlepšie nátierky z májovej bryndze!
Doprajte si naše biele zlato na čerstvom chlebíku. Pravá ovčia bryndza je slovenský poklad. Bryndza je živá...
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či na chlebíčky pre návštevu
Recepty na legendárne nátierky priamo od pani kuchárky zo školskej jedálne. Niektoré z nich sme nejedli roky,...