Pridať recept

Portobello plnené slaninou a bryndzou

Portobello plnené slaninou a bryndzou
Zdroj: angelheart_2

ingrediencie

4 ks
portobello
ks
prerastená údená slanina
1 ks
malá cibuľa
150 g
bryndza
1 ks
vajce
ks
mleté čierne korenie

postup

1.

Portobello si očistíme, odstránime nožičky a trošku vydlabeme. Mierne osolíme a dáme na malý vymastený plech. Na panvici opekáme nakrájanú slaninu, po chvíli k nej pridáme cibuľu a neskôr aj nakrájané nožičky a vydlabané vnútro šampiňónov a podusíme. Zmes potom necháme mierne vychladnúť.

 
2.

Do masy pridáme vajíčko a premiešame, následne aj bryndzu a znovu premiešame. Dochutíme mletým čiernym korením. So soľou opatrne, bryndza aj slanina sú slané. Touto zmesou naplníme portobello a zapekáme asi 20 minút na 180 stupňov. Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať