FOTORECEPT: Hrášková polievka s reďkovkami
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
čerstvý hrášok
10
ks
červené dlhé reďkovky
1
liter
vývar podľa chuti
1
ks
malá mladá mrkvička
ks
olej
ks
soľ
2
PL
petržlenová vňať
postup
1.
Mrkvičku pokrájame a orestujeme na oleji, pridáme reďkovky pokrájané na kolieska, tiež orestujeme. Pridáme očistený mladý hrášok, zalejeme vývarom a varíme do mäkka.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Ingova
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.