Pridať recept

FOTORECEPT: Hrášková polievka s reďkovkami

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
čerstvý hrášok
10 ks
červené dlhé reďkovky
1 liter
vývar podľa chuti
1 ks
malá mladá mrkvička
ks
olej
ks
soľ
2 PL
petržlenová vňať

postup

1.

Mrkvičku pokrájame a orestujeme na oleji, pridáme reďkovky pokrájané na kolieska, tiež orestujeme. Pridáme očistený mladý hrášok, zalejeme vývarom a varíme do mäkka.

Hrášková polievka s redkvičkami.
Hrášková polievka s redkvičkami.
Zdroj: Ingova
 
2.

Petržlenovú vňaťku posekáme.

Hrášková polievka s redkvičkami.
Hrášková polievka s redkvičkami.
Zdroj: Ingova
3.

Polievočku ochutíme ak treba soľou a posypeme vňaťkou. Nie je treba žiadnu cestovinu.

Hrášková polievka s redkvičkami.
Hrášková polievka s redkvičkami.
Zdroj: Ingova
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.