Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čokoládový koláč s kompótom

20
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 pohár
marhuľový kompót aj so šťavou
350 g
polohrubá múka
150 g
cukor práškový
1 balíček
Kypriaci prášok do pečiva Dr.Oetker
4 ks
vajce
2 dl
olej rastlinný
hrozienka a orechy
2 PL
kakaový prášok
10 PL
ríbezľový džem domáci
cukrové zdobenie Dr. Oetker
1 balíček
čokoládová poleva Dr.Oetker

postup

Využijeme staršie kompóty. Výborný šťavnatý koláčik.

Všetky suroviny spolu zmiešame a vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech, pečieme 25-30 minút. Upečený koláč necháme vychladnúť, potom ho potrieme pikantným džemom. Neskôr polejeme polevou a ozdobíme zdobením.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.