Pridať recept

Nepečená jablková pudingová torta

12
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

750 g
jablká očistené, nastúhané na hrubo
500 ml
voda
6 PL
kryštálový cukor
2 balíčky
okrúhle piškóty (240 g)
2 ks
Puding Original s vanilkovou príchuťou Dr.Oetker

Na ozdobenie:

1 ks
šľahačková smotana na ozdobu
ks
ovocie na zdobenie alebo čokoládová poleva

postup

1.

Očistené, nastúhané jablká dáme variť spolu s 300 ml vody a 6 PL kryštálového cukru. Chvíľu povaríme a pridáme puding, ktorý sme rozmiešali v 200 ml vody.

 
2.

Pripravíme si okrúhlu formu na pečenie, ktorú vystelieme potravinárskou fóliou. Piškóty ukladáme na dno formy, hladkou stranou naspodku. Pokryjeme celé dno.

3.

Ešte teplým jablkovým pudingom pokryjeme vrstvu piškót. Tento krok opakujeme 3x. Končíme vrstvou piškót. Torta na priereze bude mať 4 vrstvy piškót a 3 vrstvy jablkového pudingu.

4.

Tortu dáme dobre vychladiť. Vyklopíme a ozdobíme podľa fantázie šľahačkou, ovocím, alebo čokoládou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať