Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zavárané jablká

1
porcia
21
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

jablká

postup

U nás sa zavárajú jablká každý rok. Popadané jablká sú najlepšie a celú zimu máme zásobu na koláče.

U nás sa zavárajú každú jeseň popadané jablká. Jablká zbavíme šupky a nastrúhame. Podávame do pohárov - len jablká nie šťavu z nich! Dáme zasterilizovať. A máme zásobu na zimu.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
priesterovaludmila
včera 16:04 | |
+0 -0
Ako dlho sa sterilizujú tie jablká? Veru dosť nezrozumiteľný postup, nič konkrétne, kto máte skúsenosti, dopíšte prosím.
Daniela115
17.11.2017 00:19 | |
+0 -0
Nerozumela som tomu, šťavu vymačkať? alebo len tú nedať, ktorá sama vytečie? A koľko zavárať?
Zobraz celú diskusiu