Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zavárané jablká

1
porcia
21
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

jablká

postup

U nás sa zavárajú jablká každý rok. Popadané jablká sú najlepšie a celú zimu máme zásobu na koláče.

U nás sa zavárajú každú jeseň popadané jablká. Jablká zbavíme šupky a nastrúhame. Podávame do pohárov - len jablká nie šťavu z nich! Dáme zasterilizovať. A máme zásobu na zimu.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
priesterovaludmila
15.7.2018 16:04 | |
+3 -8
Ako dlho sa sterilizujú tie jablká? Veru dosť nezrozumiteľný postup, nič konkrétne, kto máte skúsenosti, dopíšte prosím.
Daniela115
17.11.2017 00:19 | |
+6 -6
Nerozumela som tomu, šťavu vymačkať? alebo len tú nedať, ktorá sama vytečie? A koľko zavárať?
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...