Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Sladká kaša zo slzovky s moringou

ingrediencie

2 PL
uvarená slzovka
4 PL
ryžové vločky
2 PL
konopné lúpané jadierka
2 PL
čokoládová moringa (alebo moringy prášok a 2 PL kakaa)
jahody podľa chuti
2 PL
strúhaný kokos
2 PL
kokosového cukru alebo ryžového sirupu

postup

O slzovke som napísala aj článok :)

1.

Vo vode uvaríme ryžové vločky na jemnú kašu. Vhodíme do mixéra a vymixujeme s moringou, kakaom, kokosom a slzovkou. Ak chcete, nechajte si ako my, časť bielej kaše bez moringy čokoládovej.

2.

Kašu vylejeme do taniera ozdobíme bledou zmesou a posypeme jahodami (ovocie si pridajte alebo nie, použiť môžete aj orechy).

3.

Aby bola kaša naozaj vitamíno – proteínová bomba, použili sme aj konopné jadierka a na dosladenie kokosový cukor (alebo sirup).

4.

Kašu zjedzte hneď, lebo ak stuhne, môžete ju z taniera vyklopiť ako tortu 😊.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...
Offering root
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Do už hotovej kaše stačí pridať prelisovaný cesnak, vynikajúca je aj kaša s opraženou cibuľkou alebo slaninou. Skúsiť...
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...