Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáci dubákový krém

ingrediencie

ks
čerstvé dubáky
2 ks
zemiaky
ks
slovenská smotana na varenie
1 ks
cibuľa
ks
cesnak
ks
bylinky podľa chuti
ks
olivový olej

postup

na zahriatie počas jesenných dní :-)

Dubáky nakrájame na kúsky, niekoľko hlavičiek iba prerežeme na polovicu. Cibuľu a cesnak nakrájame nadrobno. Olivový olej rozohrejeme. Opečieme na ňom cibuľu, cesnak aj nakrájané huby. Podlejeme troškou vody a pridáme dva nakrájané zemiaky. Pridáme bylinky, podusíme domäkka a necháme mierne vychladnúť. Prekrojené hlavičky dubákov odložíme bokom, zvyšné huby a zeleninu rozmixujeme. Prilejeme smotanu na varenie a necháme krátko prejsť varom. Hotový krém ozdobíme odloženými hubami.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.