Hokkaido krém
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
tekvica hokkaido
1
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
1
dl
smotana na varenie
ks
čierne korenie
ks
soľ
1
ks
zemiak
1
ks
mrkva
2
PL
olej
postup
Krémová polievka z tekvice hokkaido
1.
Na oleji orestujeme cibuľu a cesnak, pridáme na kocky nakrájanú zeleninu a krátko osmahneme. Zalejeme trochou vody, osolíme, okoreníme a povaríme, kým zelenina nie je mäkká.
2.
Potom krém rozmixujeme tyčovým mixérom, pridáme smotanu na varenie a krátko povaríme, aby polievka prešla varom a odstavíme z ohňa. Môžeme podávať s domácimi chlebovými krutónmi a ozdobíme podľa svojho vkusu. Dobrú chuť!
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
sedita123123
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.