Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hokkaido krém

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
tekvica hokkaido
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnak
1 dl
smotana na varenie
čierne korenie
soľ
1 ks
zemiak
1 ks
mrkva
2 PL
olej

postup

Krémová polievka z tekvice hokkaido

1.

Na oleji orestujeme cibuľu a cesnak, pridáme na kocky nakrájanú zeleninu a krátko osmahneme. Zalejeme trochou vody, osolíme, okoreníme a povaríme, kým zelenina nie je mäkká.

2.

Potom krém rozmixujeme tyčovým mixérom, pridáme smotanu na varenie a krátko povaríme, aby polievka prešla varom a odstavíme z ohňa. Môžeme podávať s domácimi chlebovými krutónmi a ozdobíme podľa svojho vkusu. Dobrú chuť!

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.