Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kyselo z Hokaida

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
Hokaido tekvica malá
1 ks
cibuľa
1 PL
masla
50 g
slanina
1 PL
mletá červená paprika
1 ČL
soľ
1 ČL
kôpor
200 ml
33% smotana
2 ČL
cukru
2 PL
octu
1 ks
čabajka

postup

Výborná večera, len treba skúsiť.

4.

Pridáme papriku a kôpor trošku posmažíme a zalejeme vodou.

5.

Potom pridáme nastrúhané hokaido, soľ, cukor a ocot. Povaríme asi 10 minút.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.