Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mrazený Skyr jogurt

SKYR
SKYR
2
porcie
255
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
broskyňa
60 g
trstinový cukor
250 ml
Skyr natur
1 KL
čerstvá limetková šťava

postup

Broskyne nakrájame na menšie kúsky a dáme ich zamraziť. Potom ich jemne rozmixujeme s trstinovým cukrom. Pridáme Skyr a limetkovú šťavu, pokračujeme v mixovaní, pokiaľ nevznikne jemné pyré. Zmes dáme do misky a na dve až tri hodiny uchováme v mrazničke. Následne znovu celý krém mixujeme. Mrazená pochúťka je tak pripravená k servírovaniu, alebo ju môžete schovať v mrazničke na neskôr.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...