Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mrazený Skyr jogurt

SKYR
SKYR
2
porcie
255
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
broskyňa
60 g
trstinový cukor
250 ml
Skyr natur
1 KL
čerstvá limetková šťava

postup

Broskyne nakrájame na menšie kúsky a dáme ich zamraziť. Potom ich jemne rozmixujeme s trstinovým cukrom. Pridáme Skyr a limetkovú šťavu, pokračujeme v mixovaní, pokiaľ nevznikne jemné pyré. Zmes dáme do misky a na dve až tri hodiny uchováme v mrazničke. Následne znovu celý krém mixujeme. Mrazená pochúťka je tak pripravená k servírovaniu, alebo ju môžete schovať v mrazničke na neskôr.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.