Pridať recept

Bravčové mäso pod hubami

4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
bravčové rezne
400 g
čerstvé huby
200 g
šunka
100 g
strúhaný syr
2 ks
vajíčka
1 ks
cibuľa
ks
soľ
ks
mleté čierne korenie
ks
petržlenová vňať

postup

1.

Na oleji opražíme cibuľu do sklovita, pridáme huby, osolíme, okoreníme a podusíme. Primiešame pomletú šunku a vajíčka, nakoniec petržlenovú vňať.

 
2.

Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, narýchlo opečieme z každej strany. Rozložíme ich na pekáč, na ne navrstvíme hubovú praženicu, vrch posypeme syrom, podlejeme vodou a celé zapečieme.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...