Bravčové mäso pod hubami
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
bravčové rezne
400
g
čerstvé huby
200
g
šunka
100
g
strúhaný syr
2
ks
vajíčka
1
ks
cibuľa
ks
soľ
ks
mleté čierne korenie
ks
petržlenová vňať
postup
1.
Na oleji opražíme cibuľu do sklovita, pridáme huby, osolíme, okoreníme a podusíme. Primiešame pomletú šunku a vajíčka, nakoniec petržlenovú vňať.
2.
Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, narýchlo opečieme z každej strany. Rozložíme ich na pekáč, na ne navrstvíme hubovú praženicu, vrch posypeme syrom, podlejeme vodou a celé zapečieme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.