Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cuketový koláč s čokoládou

ingrediencie

350 g
cuketa
180 g
práškový cukor
2 ks
vajíčka
300 ml
olej
250 g
polohrubá múka
1 ks
prášok do pečiva
1 ks
vanilkový cukor
2 PL
kakao
1 ČL
škorica
40 g
čokoláda
Na vrch:
džem
1 ks
čokoládové poleva

postup

1.

Cuketu očistíme a na jemno nastrúhame. Čokoládu nasekáme alebo nastrúhame. Všetky suroviny spolu zmiešame, oleja sa zdá veľa, ale všetko sa pekne spojí.

2.

Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný stredne veľký plech a vo vyhriatej rúre upečieme pri 180 st. C 20 minút.

3.

Po upečení potrieme džemom a polejeme čokoládou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...
Offering root
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Do už hotovej kaše stačí pridať prelisovaný cesnak, vynikajúca je aj kaša s opraženou cibuľkou alebo slaninou. Skúsiť...
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...