Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čokoládový koláč

15
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 hrnček
polohrubá múka
1 hrnček
cukor
1 hrnček
strúhané vlašské orechy
1 hrnček
kysla smotana
1/2 hrnček
kakaový prášok
4 ks
vajcia
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
ks
vanilková aróma Dr.Oetker

Krém:

1 ks
Zlatý klas Dr.Oetker
400 ml
mlieko
3 PL
cukor
125 g
maslo

Poleva:

200 g
čokoládová poleva cukrárska

postup

Rýchly koláčik. Mierkou je hrnček 200ml.

1.

Všetky suroviny na cesto zmiešame v miske. Prelejeme ho na plech, na ktorý sme dali papier na pečenie. Pečieme asi 40 min. pri teplote 170 st.

2.

Zo Zlatého klasu , mlieka, cukru uvaríme puding. Po vychladnutí prišľaháme maslo. Tento krém navrstvíme na upečený koláč.

3.

Cukrársku čokoládovú polevu zohrievame nad parou, potom ju vylejeme na plnku. Koláčik je fajný, šťavnatý.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.