Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kuracie prsia s hroznom

4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
kuracie prsia
1 ks
malá cibuľa
1 PL
škrobová múčka
4 PL
olej
2 PL
maslo
15 ks
bobule bieleho hrozna
15 ks
bobule červeného hrozna
250 ml
smotana na šľahanie aspoň 33% alebo na varenie
ks
soľ
ks
biele korenie mleté

postup

3.

Kuracie prsia si nakrájame na kocky alebo rezančeky, osolíme, okoreníme a posypeme škrobovou múčkou. Dobre premiešame.

5.

Pridáme sladkú smotanu, chvíľu povaríme a v závere pridáme bobule hrozna. Ak sú bobule príliš veľké, tak ich prerežeme napoly. (Ja som použila len červené). Bobule hrozna už len prehrejeme a zmes odstavíme - už nevaríme.

6.

Podávame s prílohou podľa chuti: opekané zemiaky, ryža, kuskus, cestoviny...

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...