Pridať recept

Kuracie soté so zeleninou

ingrediencie

800 g
kuracie prsia
1 ks
cibuľa
ks
rastlinný olej
ks
paradajky čerstvé
ks
paprika čerstvá
ks
mleté čierne korenie
ks
kečup
ks
soľ
300 ml
voda
ks
mletá červená paprika sladka
1 PL
hladká múka
ks
sójová omáčka
ks
podravka

postup

Soté je výborná, rýchla pochúťka:))

1.

Cibuľu nakrájame na malé kúsky, opražíme v nádobe na rozpálenom oleji dosklovita, trochu posolíme, skôr zmäkne. Pridáme na malé kúsky nakrájané kuracie mäso, osolíme, okoreníme a opečieme, kým sa nezatiahne.

 
2.

Pridáme nakrájanú zeleninu a podusíme. Pridáme mletú červenú papriku, trochu kečupu, vodu, soľ. Necháme dusiť, kým šťava nezhustne. Dochutíme podravkou a sójovou omáčkou. Ak chceme mať šťavu hustejšiu zahustíme múkou. Podávame s ryžou. Dobrú chuť!

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
boban007
22.1.2023 08:58 | |
+18 -5
Odkedy je kecup a podravka polotovar?
skaler
5.3.2024 18:22 | |
+0 -2
Neni, ale do serioznej kuchyne nepatria, tak ako maggi, vegeta atd... automaticky mate postavene jedlo na glutamane sodnom...mnamka. a kecup do varenia? Neni pretlak, alebo ina alternativa??
fafrnok
27.11.2021 23:23 | |
+23 -68
Kečup a vegeta. Teda podravka. Mňamka! A čo tak začať variť poctivo, bez polotovarov?
Veronika75
1.12.2021 13:16 | |
+47 -28
Iná vec už je ak sa ten kečup používa domáci. My ho máme celoročne v špajzi, keďže ho robíme vo veľkom, a s kúpnym sa nedá ani porovnať 😉