Kuracie soté so zeleninou
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
kuracie prsia
1
ks
cibuľa
ks
rastlinný olej
ks
paradajky čerstvé
ks
paprika čerstvá
ks
mleté čierne korenie
ks
kečup
ks
soľ
300
ml
voda
ks
mletá červená paprika sladka
1
PL
hladká múka
ks
sójová omáčka
ks
podravka
postup
Soté je výborná, rýchla pochúťka:))
1.
Cibuľu nakrájame na malé kúsky, opražíme v nádobe na rozpálenom oleji dosklovita, trochu posolíme, skôr zmäkne. Pridáme na malé kúsky nakrájané kuracie mäso, osolíme, okoreníme a opečieme, kým sa nezatiahne.
2.
Pridáme nakrájanú zeleninu a podusíme. Pridáme mletú červenú papriku, trochu kečupu, vodu, soľ. Necháme dusiť, kým šťava nezhustne. Dochutíme podravkou a sójovou omáčkou. Ak chceme mať šťavu hustejšiu zahustíme múkou. Podávame s ryžou. Dobrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.