Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Krkovička s kyslou kapustou

6
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčová krkovička
300 g
kyslá kapusta
60 g
slanina
1 ks
stredná cibuľa
ks
soľ
1 PL
mletá červená paprika
1 PL
kečup
2 strúčiky
cesnak
1 ČL
mletá rasca

postup

Na kocky pokrájanú slaninu zahrejeme do skleného lesku. Na nej prudko osmažíme naklepané a osolené rezne z krkovičky. Ihneď ich vyberieme a osmažíme na drobno pokrájanú cibuľu. Posypeme paprikou, osolíme, pridáme kečup, roztlačený cesnak a vložíme do tlakového hrnca. Na to dáme pokrájanú kyslú kapustu a rascu. Keď je kapusta veľmi kyslá, najprv ju premyjeme. Na vrch položíme mäso, môžeme vylepšiť na kolieska pokrájanou klobáskou. Zalejeme malým množstvom vody a varíme tak 25 minút.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
JankoZahoransky
11.2.2019 20:01 | |
+0 -0
Zabudlo sa na niečo dôležité,na hríby,či už sušené alebo svieže,a to tak že to nevylepšíme len klobáskou ale aj hríbmy,alebo hubamy.Rozdiel medzi hubamy a hríbamy je,ale nepodstatný.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...