Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jablkový koláč len zo 4 ingrediencií

ingrediencie

4 ks
vajíčka
1/2 hrnček
kryštálový cukor
1 hrnček
polohrubá múka
3 ks
jablká

postup

1.

Vajíčka vyšľaháme s cukrom, primiešame múku. Cesto vylejeme na plech vymastený maslom a posypaný múkou. 

2.

Jablká olúpeme, nakrájame na mesiačiky a ukladáme do cesta. Pečieme pri teplote 180°C cca 40 minút. (Samozrejme, je to od skúsenosti so svojou rúrou - treba si to odsledovať.) Dobrú chuť.

3.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anjika3
25.12.2017 22:14 | |
+8 -13
To neviete do prdele napísať, aký veľký má byť ten hrnček múky? Ja som dala veľký a *** z toho, bolo to husté ani nechcem napísať ako!!!
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.