Pridať recept

Pórovo-zelerový šalát

ingrediencie

1 konzerva
strúhaný zeler (300ml)
1 konzerva
ananásový kompót
1 konzerva
sterilizovaná kukurica
100 g
pór
200 g
strúhaný syr
200 g
pražská šunka
4 ks
vajíčka natvrdo
1 pohár
tatárska omáčka
ks
soľ

postup

Veľmi dobrý šalátik vhodný aj na vianočný stôl.

Všetky suroviny dáme do misky, syr, šunku,vajíčka, pór nakrájame,alebo nastrúhame, zmiešame s kukuricou, so zelerom, tatárskou omáčkou. Ak je treba, osolíme. Všetko premiešame, necháme odstáť v chlade, aby sa chute spojili. Servírujeme na miske s plátkami šunky a údeného syra. Jeme s chlebom. Dobrú chuť.

 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať