Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Medovníky

30
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
hladkej múky
60 g
masla
140 g
práškového cukru
2 ks
vajíčka
1 KL
sódy bikarbóny
1 KL
medovníkové korenie
1 PL
medu

postup

Suroviny spolu zamiesime. Vykrajujeme medovníčky. Na pomastenom plechu pečieme na 180 stupňoch. Tesne pred dopečením potrieme rozšlahaným vajíčkom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.