Pridať recept

Rybie filé na prírodno v paradajkovej omáčke

Rybie filé na prírodno v paradajkovej omáčke
Zdroj: dorisa
2
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
mrazené filé z aljaškej tresky
ks
soľ,korenie na rybu, rastlinný olej, hladká múka, cukor
1 ks
paradajkový pretlak

postup

Rybie filé z aljašskej tresky, troška dietnejšie. Vhodné aj na štedrovečerný stôl.

1.

Rybie filé poukladáme na pekáč. Okoreníme korením na ryby, osolíme, pokvapkáme olejom a dáme do rúry zapiecť.

 
2.

Z tuku, hladkej múky robíme zápražku, zalejeme ju teplou vodou, pridáme paradajkový pretlak , osolíme a pridáme cukor, varíme,

3.

Servírujeme na tanier spolu s varenými zemiakmi,dobrú chuť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať