Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Medvedie labky

ingrediencie

350 g
polohrubá múka
250 g
Hera
250 g
práškový cukor
1 ks
vaječný žĺtok
120 g
mleté orechy
50 g
kakao
1 štipka
mletá škorica
2 ks
rozdrvené klinčeky
ks
kôra z citróna
ks
práškový cukor s vanilkovým cukrom na obalenie

postup

Voňavé medvedie labky

Zo všetkých prísad spracujeme cesto a necháme do 2 hodiny odpočívať v chlade. Potom kúsky cesta natláčame do labkových formičiek, asi tak do troch štvrtín. Formičky poukladáme na plech a pečieme približne 10 - 12 minút pri 170 stupňoch. Upečené ešte teplé labky obaľujeme v práškovom cukre zmiešanom s vanilkovým.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.