Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vajíčková nátierka

ingrediencie

100 g
tavený syr v črievku
3 ks
vajcia
1 ks
menšia cibuľa
1 PL
plnotučná horčica
soľ
mleté čierne korenie

postup

Výborná, chutná desiata, či olovrant:))

1.

Vajíčka uvaríme natvrdo, necháme vychladnúť. Ošúpeme, pokrájame na malé kocky. Tavený syr rozmiešame, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku, plnotučnú horčicu, pokrájané vajíčka, soľ, mleté čierne korenie podľa chuti a zamiešame. Necháme postáť v chlade, aby sa chute spojili.

2.

Podávame s čerstvým čiernym chlebíkom a so zeleninou podľa chuti. Dobrú chuť!

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...
Plnená paprika
Najlepšia plnená paprika
Najlepšia plnená paprika
Najchutnejšia paprika je tá plnená. A tá úplne najlepšia sa pripravuje v slovenských kuchyniach na maďarských základoch.