Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nátierka z údeného oštiepka

ingrediencie

180 g
údený oštiepok
2 PL
kyslá smotana
2 strúčiky
cesnak
soľ, mleté čierne korenie, rasca drvená

postup

Nátierka s originálnou chuťou tradičného slovenského údeného oštiepka.

Oštiepok nastrúhame na jemnom strúhadle. Pridáme kyslú smotanu, pretlačený cesnak, rascu, okoreníme a prípadne dosolíme podľa chuti. Podávame na tmavej bagete so šalátovou uhorkou. Dobrú chuť!

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
Vašich päť naj postupov na prípravu jedného z najobľúbenejších slovenských jedál.
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...