Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pizza slimáky z lístkového cesta

6
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
lístkové cesto
150 g
šunky
1 ks
kečup
150 g
strúhaný syr
1 ks
vajíčko na potretie
1 ks
tavený syr v črievku
1 ks
zmes korenia na pizzu

postup

Výborný recept pre každú návštevu alebo na rodinnú oslavu

1.

Lístkové cesto si rozdelíme na 2 polovice a každú z nich vyvaľkáme na obdlžníky s rozmerom asi 20×30 cm.

2.

Následne ich potrieme kečupom, na ktorý poukladáme celé plátky šunky. Šunku posypeme strúhaným syrom

3.

Obdĺžnik zrolujeme ako roládu, ktorú režeme na centimetrové kolieska a ukladáme ich na plech vystlatý papierom na pečenie

4.

Slimáky potrieme vyšlahaným vajíčkom (okolo obvodu). Na každé koliesko vytláčame troška taveného syra v črievku, ktoré posypeme pizza korením

5.

Slimáky dáme piecť do vyhrietej rúry na 180°C cca 20-25 minút

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...