Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čokoládové soufflé

4
porcie
98
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
čokoláda
200 g
maslo
160 g
hladká múka
140 g
kryštálový cukor

postup

Po rozkrojení sa má rozliať čokoláda.

1.

Rozpustíme si maslo, pridáme čokoládu.

2.

Postupne pridáme cukor a nakoniec múku.

3.

Vymiešané cesto dáme na 1 hodinu do chladničky.

4.

Po hodine cesto dávame do formy na muffiny, prípadne šálok.

5.

Pečieme 8 minút na 160°C.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...