Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čokoládové soufflé

4
porcie
98
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
čokoláda
200 g
maslo
160 g
hladká múka
140 g
kryštálový cukor

postup

Po rozkrojení sa má rozliať čokoláda.

1.

Rozpustíme si maslo, pridáme čokoládu.

2.

Postupne pridáme cukor a nakoniec múku.

3.

Vymiešané cesto dáme na 1 hodinu do chladničky.

4.

Po hodine cesto dávame do formy na muffiny, prípadne šálok.

5.

Pečieme 8 minút na 160°C.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...