Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čokoládové soufflé

4
porcie
98
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
čokoláda
200 g
maslo
160 g
hladká múka
140 g
kryštálový cukor

postup

Po rozkrojení sa má rozliať čokoláda.

1.

Rozpustíme si maslo, pridáme čokoládu.

2.

Postupne pridáme cukor a nakoniec múku.

3.

Vymiešané cesto dáme na 1 hodinu do chladničky.

4.

Po hodine cesto dávame do formy na muffiny, prípadne šálok.

5.

Pečieme 8 minút na 160°C.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.