Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zimná polievka s cícerom a hubami

ingrediencie

400 g
uvarený cícer alebo z konzervy
1 ks
cibuľa
200 g
mrkva
20 g
sušené huby
soľ
nleté čierne korenie
1 ČL
mletá červená paprika
2 PL
olivový olej
1,5 litre
voda

postup

1.

Na olivovom oleji orestujeme cibuľu a na kocky nakrájanú mrkvu. Pridáme soľ, papriku, premiešame, zalejeme vodou, aby bola zelenina zakrytá.

2.

Keď voda zovrie, pridáme cícer a huby. Dolejeme vodu a varíme do mäkka.

3.

Pre zahustenie polievky, môžeme odobrať z polievky časť cíceru, pomixovať ho a vrátiť do polievky. Premiešame a dochutíme.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...
Offering root
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Do už hotovej kaše stačí pridať prelisovaný cesnak, vynikajúca je aj kaša s opraženou cibuľkou alebo slaninou. Skúsiť...
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...