Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cícerové čevabčiči

4
porcie
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 konzerva
sterilizovaný cícer
3 hrste
ovsené vločky jemne s vlákninou
rôzna zelenina (mrkva, kukurica, hrášok...podľa ponuky)
morská soľ, čierne korenie mleté, zeleninové korenie
3 strúčiky
cesnak

postup

Pripravili sme vegetariánske čevabčiči.

Zeleninu uvaríme, roztlačíme na kašu, spolu s cícerom z konzervy. Pridáme ovsené jemné vločky, dôkladne rozmiešame. Ochutíme soľou a korením. Nakoniec pretlačíme cesnak. Hmotu dôkladne vymiešame. Predhrejeme si rúru a pripravíme plech na pečenie. Po odstátí cícerovej hmoty rukami tvarujeme valčeky, ktoré kladieme na plech. Pečieme. Podávame so zeleninovým šalátom, alebo cviklou. Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...
Offering root
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Do už hotovej kaše stačí pridať prelisovaný cesnak, vynikajúca je aj kaša s opraženou cibuľkou alebo slaninou. Skúsiť...
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...