Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cícerové čevabčiči

4
porcie
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 konzerva
sterilizovaný cícer
3 hrste
ovsené vločky jemne s vlákninou
rôzna zelenina (mrkva, kukurica, hrášok...podľa ponuky)
morská soľ, čierne korenie mleté, zeleninové korenie
3 strúčiky
cesnak

postup

Pripravili sme vegetariánske čevabčiči.

Zeleninu uvaríme, roztlačíme na kašu, spolu s cícerom z konzervy. Pridáme ovsené jemné vločky, dôkladne rozmiešame. Ochutíme soľou a korením. Nakoniec pretlačíme cesnak. Hmotu dôkladne vymiešame. Predhrejeme si rúru a pripravíme plech na pečenie. Po odstátí cícerovej hmoty rukami tvarujeme valčeky, ktoré kladieme na plech. Pečieme. Podávame so zeleninovým šalátom, alebo cviklou. Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pohánková múka
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Kde sú tie časy, kedy v obchodoch v regáli boli v ponuke len hladká, hrubá a polohrubá múka? Dnes už v obchodoch...
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...