Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Sójový stroganov

4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
sójové rezance
1 ks
cibuľa
150 g
šampiňóny
1 ks
kyslá uhorka
2 PL
kapary
100 ml
biele víno
100 ml
kyslá smotana
2 PL
horčica
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.

Sójové rezance uvaríme v pol litra vody s kockou zeleninového bujónu asi pol hodiny a necháme ich odkvapkať. Na oleji opražíme cibuľu, pridáme sójové rezance.

2.

Pridáme nakrájané šampiňóny, kapary, nastrúhanú uhorku a chvíľu popražíme. Prilejeme víno, ochutíme soľou a korením. Podľa potreby prilejeme vodu z varenia sóje. Dusíme asi 15 minút.

3.

Nakoniec pridáme kyslú smotanu zmiešanú s horčicou a chvíľu povaríme.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...