Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hermelín na pikantnej slivkovej omáčke

2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
hermelín
korenie na syr
olej
4 PL
slivkový džem
mleté čierne korenie
1 dl
červené víno
škorica mletá

postup

Bezmäsitý obed alebo večera. Pripravíme rýchlo a aj si pochutnáme.

1.

Hermelín rozbalíme, korenie na syr rozmiešame v troche oleja, natrieme ním syr zo všetkých strán a dáme na panvicu. Krátko opečieme z oboch strán, kým nezväčší objem a nebude chrumkavý.

2.

Z domáceho slivkového džemu, vína, korenia a škorice vymiešame omáčku, ktorú podávame k syru. Ako prílohu servírujeme varené zemiaky. Dobrú chuť!

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.