Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hermelín na pikantnej slivkovej omáčke

2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
hermelín
korenie na syr
olej
4 PL
slivkový džem
mleté čierne korenie
1 dl
červené víno
škorica mletá

postup

Bezmäsitý obed alebo večera. Pripravíme rýchlo a aj si pochutnáme.

1.

Hermelín rozbalíme, korenie na syr rozmiešame v troche oleja, natrieme ním syr zo všetkých strán a dáme na panvicu. Krátko opečieme z oboch strán, kým nezväčší objem a nebude chrumkavý.

2.

Z domáceho slivkového džemu, vína, korenia a škorice vymiešame omáčku, ktorú podávame k syru. Ako prílohu servírujeme varené zemiaky. Dobrú chuť!

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly hrnčekový
5 super rýchlych dezertov na každý deň
5 super rýchlych dezertov na každý deň
Päť video-návodov ako rýchlo uspokojiť chuť na sladké.
Po domácky
POZOR, silno návykové orieškové maslá si obľúbi celá rodina!
POZOR, silno návykové orieškové maslá si obľúbi celá rodina!
Aj Vy chodíte do pohára s orechovým maslom s veľkou lyžicou a najradšej by ste ho zjedli všetko naraz? Napríklad, také...
Domáce čipsy
Domáce čipsy sú najlepšie!
Domáce čipsy sú najlepšie!
5 plus 1 receptov na famózne čipsy k telke či na párty.