Hermelín na pikantnej slivkovej omáčke
2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
hermelín
korenie na syr
olej
4
PL
slivkový džem
mleté čierne korenie
1
dl
červené víno
škorica mletá
postup
Bezmäsitý obed alebo večera. Pripravíme rýchlo a aj si pochutnáme.
1.
Hermelín rozbalíme, korenie na syr rozmiešame v troche oleja, natrieme ním syr zo všetkých strán a dáme na panvicu. Krátko opečieme z oboch strán, kým nezväčší objem a nebude chrumkavý.
2.
Z domáceho slivkového džemu, vína, korenia a škorice vymiešame omáčku, ktorú podávame k syru. Ako prílohu servírujeme varené zemiaky. Dobrú chuť!
Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.
Odporúčané recepty
Vybrali sme pre vás
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový orech netreba zvlášť predstavovať. Hoci toto hnedé chlpaté čudo s tvrdou škrupinou a sladkým vnútrom v našich...
Čaro mrežovníkov
Čaro mrežovníkov
5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
Základ brownies síce tvorí čokoláda, maslo, cukor a vajcia, ale trochu múky v tradičných receptoch predsa nájdete...
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:

peliet
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.