Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hermelín na pikantnej slivkovej omáčke

2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
hermelín
korenie na syr
olej
4 PL
slivkový džem
mleté čierne korenie
1 dl
červené víno
škorica mletá

postup

Bezmäsitý obed alebo večera. Pripravíme rýchlo a aj si pochutnáme.

1.

Hermelín rozbalíme, korenie na syr rozmiešame v troche oleja, natrieme ním syr zo všetkých strán a dáme na panvicu. Krátko opečieme z oboch strán, kým nezväčší objem a nebude chrumkavý.

2.

Z domáceho slivkového džemu, vína, korenia a škorice vymiešame omáčku, ktorú podávame k syru. Ako prílohu servírujeme varené zemiaky. Dobrú chuť!

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...