Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Karelábová polievka

ingrediencie

1 ks
väčší kaleráb
1 ks
mrkva
1 ks
cibuľka stredná
ks
korenie podľa chuti
2 litre
vývar z kostí
ks
drobná cestovina
ks
soľ

postup

1.

Najprv si uvaríme vývar s kostí v trocha osolenej vode.Kosti varíme 1-1,5 hod.Pridáme aj korenie.

2.

Kaleráb,mrkvu a cibuľku ,postruháme na jemnom strúhadle.

5.

Ja korenie dávam do ceditka na čaj a vložím do polievky a necháme ešte aspoň pol hod. povrieť na slabom ohni.Korenie môže pridať aj do vývaru s kostí hned ako sa varí.

6.

Nakoniec pridáme za hrsť drobnej cestoviny necháme pár min vrieť a dochutíme soľou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...