Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Babkin marhuľový koláč

30
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
polohrubá múka
200 g
práškový cukor
2 ks
vajcia
1/2 ks
kypriaceho prášku
1 ks
vanilkový cukor
1/2 dl
olej
2 dl
mlieko
ks
Tvarohová plnka:
500 g
odtučnený jemný tvaroh
1 ks
vajce
1 PL
Zlatý klas
ks
Posýpka:
100 g
maslo
100 g
hrubá múka
100 g
kryštálový cukor
ks
ovocie,narhule podľa potreby

postup

1.

Potrebné suroviny na cesto si zmiešame vo večšej miske.

3.

Cesto vylejeme na vymastený plech a rozotrieme.Na cesto rovnomerne rozotrieme tvarohovú plnku

5.

Rukou si pripravíme posýpku a rozsypeme po celom koláči.Upečieme.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.