Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Grilované ovocie s mascarpone

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 kg
melón
6 ks
broskyňa
3 PL
olej Raciol citrón/bazalka
200 g
syr Mascarpone
100 g
biely smotanový jogurt
2 PL
med
šťava a kôra z 1 limetky
lístky mäty

postup

1.

Melón nakrájame na hrubé kolieska (cca 1,5 cm) a potom na štvrtiny. Broskyne rozpolíme a zbavíme kôstky. Ovocie potrieme olejom a grilujeme z oboch strán cca 3 minúty.

2.

Vo väčšej miske zmiešame mascarpone a smotanu. Pridáme med, šťavu a kôru z limetky a dobre premiešame.

3.

Grilované ovocie podávame s mascarpone krémom a na ozdobu ešte posypeme lístkami čerstvej mäty.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
kokos
5 sladkých receptov pre milovníkov kokosu
5 sladkých receptov pre milovníkov kokosu
Domáce bounty či raffaello dopĺňajú klasiky ako pusinky, bábovka a rezy. Všetko z kokosu!
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...