Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Žemličky zapekané s mäsom

6
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

6 ks
zapekacie žemličky
200 g
mleté mäso
1 ks
vajíčko
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnak
1/2 konzerva
lúpané paradajky
soľ
mleté čierne korenie
syr Brue

postup

2.

Na oleji speníme cibuľu a cesnak, pridáme pomleté mäso, soľ, korenie a podusíme. Pridáme paradajky.

4.

Striedky pridáme do mäsovej zmesi, pridáme vajíčko a zamiešame.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
opal8
7.4.2018 16:28 | |
+0 -0
hmmm, vyzerá to zaujímavo :-)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.