Bravčový guľáš
6
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
mäso bravčové
1
ks
cibuľa
2
PL
olej
8
ks
zemiaky
4
strúčiky
cesnaku
2
ks
paradajky
1
ks
paprika červená
ks
soľ, korenie čierne celé, majoránka, paprika mletá červená
postup
Rýchly obed v jednom hrnci
1.
Cibuľu a cesnak nakrájame nadrobno a na oleji orestujeme. Ja používam tlakový hrniec. Pridáme na kocky nakrájané mäso a krátko osmažíme.
2.
Zalejeme vodou, osolíme, okoreníme, pridáme majoránku a mletú papriku, uzatvoríme tlakový hrniec a dusíme cca 20 minút.
3.
Keď bude mäso mäkké, pridáme na kocky nakrájané zemiaky, papriku, paradajky a zalejeme vodou, prisolíme, ak ešte treba a v otvorenom hrnci povaríme cca 10 minút, kým nebudú zemiaky uvarené. Podávame s chlebíkom. Dobrú chuť!
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.