Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vegan plnka s medvedím cesnakom

ingrediencie

3 ks
celozrnná bageta
4 dl
nesladené mandľové mlieko
1 ks
menšie šalotky
1 ks
údené tofu
1 ks
červená cibuľa
1 ks
paprika (červená, žltá)
1 ks
pór
1 hrsť
medvedí cesnak
2 hrste
žíhľava
1 trochu
zväzok pažítky
1 trochu
olej (kokosový, slnečnicový)
1 trochu
soľ
1 trochu
korenie
2 dl
voda
2 PL
múka špaldová

postup

Dajte si záležať najmä na bylinkách. Vďaka ním sa z veganskej pochúťky stane vitamínová bomba! Recept pripravila Martina Schmidtová z blogu „Tina je doma“, viac receptov nájdete na blog.kitchenaid.cz

1.

Do veľkej misy si dajte nakrájané rožky a zlejte mliekom. Pokrájajte si cibuľky a pór a smažte na oleji, keď cibuľa zmäkne pridajte papriku a tofu nakrájané na prúžky alebo kocky. Osoľte, okoreňte, pridajte aj červenú údenú papriku.Podlejte vodou a pridajte ryžovú múku. Dobre premiešajte nechajte prejsť varom a odstavte.

2.

Rúru si predhrejte na 190°C. Formu si vymažte a vysypte. Všetky bylinky umyte a nasekajte na menšie kúsky. K namočenému pečivu pridajte cibuľovú zmes s tofu, a tiež pridajte bylinky dobre premiešajte a dajte do formy. Pečte cca 1 hodinu.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.