Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zelerový perkelt

8
porcií
58
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

postup

1.

Do veľkého hrnca si dáme rozpustiť masť.

2.

Na masti orestujeme kuracie stehná z každej strany, ktoré sme zbavili kože a prepolili na diely.

3.

Kuracie stehná vyberieme a do výpeku dáme cibuľku nakrájanú na jemno, ktorú restujeme asi 5 minút.

4.

Do cibuľkového základu vložíme na kocky nakrájaný zeler a premiešame.

5.

Vložíme späť opečené stehná, osolíme, okoreníme a z ľahka premiešame.

6.

Podlejeme vývarom ale len tak, aby bolo mäsko zakryté.

7.

Hrniec uzavrieme a varíme asi 50 minút alebo kým nie je mäsko a zelenina mäkká.

8.

Mäsko z hrnca vyberieme.

9.

Uvarený zeler rozmixujeme ponorným mixérom na hladký krém. Podľa potreby odoberieme pred tým vývar.

10.

Následne vrátime uvarené kuracie stehná späť.

11.

Servírujeme s bezlepkovými gnoci.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...