Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zelerový perkelt

8
porcií
58
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

postup

1.

Do veľkého hrnca si dáme rozpustiť masť.

2.

Na masti orestujeme kuracie stehná z každej strany, ktoré sme zbavili kože a prepolili na diely.

3.

Kuracie stehná vyberieme a do výpeku dáme cibuľku nakrájanú na jemno, ktorú restujeme asi 5 minút.

4.

Do cibuľkového základu vložíme na kocky nakrájaný zeler a premiešame.

5.

Vložíme späť opečené stehná, osolíme, okoreníme a z ľahka premiešame.

6.

Podlejeme vývarom ale len tak, aby bolo mäsko zakryté.

7.

Hrniec uzavrieme a varíme asi 50 minút alebo kým nie je mäsko a zelenina mäkká.

8.

Mäsko z hrnca vyberieme.

9.

Uvarený zeler rozmixujeme ponorným mixérom na hladký krém. Podľa potreby odoberieme pred tým vývar.

10.

Následne vrátime uvarené kuracie stehná späť.

11.

Servírujeme s bezlepkovými gnoci.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.