Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Medvedie pesto

ingrediencie

medvedí cesnak
hrubozrnná soľ
vlašské orechy
olivový olej

postup

Používam na marinády a cestoviny. Na hriankach mi pesto nechutí.

Všetko spolu vymixujeme. Je ťažko mi určiť pomer. Pesto má byť krémové. Niektorí odporúčajú natreť na hrianky. Mne tak nechutí.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Eggnog with
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Kupujete vaječný likér v obchode? Prečo? Veď ten domáci máte hotový raz-dva.
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.