Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Camembert s medvedím cesnakom

2
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
syr Camembert
1 ks
malá červená cibuľa
1 PL
citrónová šťava
1 ČL
ostrá horčica
1 PL
repkový olej
soľ
mleté čierne korenie
4 lístky
medvedí cesnak

postup

1.

Syr nakrájame na plátky a poukladáme na tanier. Cibuľu rozpolíme, nakrájame na tenké polkolieska a poukladáme na syr.

2.

Zmiešame olej, šťavu, horčicu, koreniny, primiešame na drobno pokrájaný medvedí cesnak. Prelejeme tým syr s cibuľou a necháme marinovať 10 minút.

3.

Chutí napr. s ľanovým chlebíkom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.