Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Camembert s medvedím cesnakom

2
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
syr Camembert
1 ks
malá červená cibuľa
1 PL
citrónová šťava
1 ČL
ostrá horčica
1 PL
repkový olej
ks
soľ
ks
mleté čierne korenie
4 lístky
medvedí cesnak

postup

1.

Syr nakrájame na plátky a poukladáme na tanier. Cibuľu rozpolíme, nakrájame na tenké polkolieska a poukladáme na syr.

2.

Zmiešame olej, šťavu, horčicu, koreniny, primiešame na drobno pokrájaný medvedí cesnak. Prelejeme tým syr s cibuľou a necháme marinovať 10 minút.

3.

Chutí napr. s ľanovým chlebíkom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?