Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Camembert s medvedím cesnakom

2
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
syr Camembert
1 ks
malá červená cibuľa
1 PL
citrónová šťava
1 ČL
ostrá horčica
1 PL
repkový olej
soľ
mleté čierne korenie
4 lístky
medvedí cesnak

postup

1.

Syr nakrájame na plátky a poukladáme na tanier. Cibuľu rozpolíme, nakrájame na tenké polkolieska a poukladáme na syr.

2.

Zmiešame olej, šťavu, horčicu, koreniny, primiešame na drobno pokrájaný medvedí cesnak. Prelejeme tým syr s cibuľou a necháme marinovať 10 minút.

3.

Chutí napr. s ľanovým chlebíkom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...