Fotorecept: Bezlepková bublanina
36
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
ks
vajíčka
400
g
bezlepková zmes Cake mix Liana
150
ml
mlieko
150
ml
olej
230
g
práškový cukor
1
ks
Vanilínový cukor Liana
ks
ovocie podľa chuti čerešne, višne, marhule....
postup
Jemnučká bublanina. Ovocie nikdy nespadne na dno či už dáme čerstvé alebo zavárané.
2.
Následne po troche prilievame za stáleho šľahania olej a mlieko a ešte dobre vyšľaháme 10-15 minút.
4.
Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a zľahka ručne vmiešame do vyšľahanej žĺtkovej masy.
6.
Na vrch poukladáme ovocie a upečieme pri teplote 200°C 35 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.