Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Prívarok zo zelenej fazuľky

ingrediencie

4 hrste
zelená fazuľka
maslo
rasca
čerstvý kôpor
pesto z medvedieho cesnaku
2 ks
zemiak
100 ml
smotana na varenie
200 ml
mlieko
1 PL
hladká múka
mleté čierne korenie
soľ

postup

Tento prívarok máme doma všetci radi. Robíme ho z čerstvej i mrazenej fazuľky.

1.

Na rozpustenom masle speníme rascu a čerstvý kôpor, pridáme fazuľky a pesto z medvedieho cesnaku alebo cesnak. 

2.

Celé zalejeme mliekom. Pridáme pokrájané zemiaky, soľ a čierne korenie. Necháme podusiť do mäkka. 

3.

Rozmiešame si smotanu s múkou a pridáme do fazuľkovej zmesi. necháme prevrieť. Podávame s fašírkou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.