Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Brokolicový prívarok s volským okom

6
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
brokolica
3 ks
zemiaky
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnak
1 téglik
smotana na varenie
soľ, čierne korenie
6 ks
vajce
olej
1 PL
múka polohrubá

postup

Brokolicový prívarok na našom stole nikdy nesmie chýbať.

1.

Brokolicu rozdelíme na malé ružičky a umyjeme. Zemiaky ošúpeme a nakrájame na drobné kocky. Cibuľu a cesnak nadrobno nasekáme a spolu osmažíme na oleji.

2.

Pridáme ružičky brokolice a zemiaky, zalejeme vodou, osolíme, okoreníme a podusíme domäkka.

3.

Z múky a smotany si pripravíme bešamel, ktorým uvarenú brokolicu so zemiakmi za stáleho miešania zalejeme, krátko povaríme a odstavíme. Podávame s volským okom. Dobrú chuť!

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.