Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Brokolicový prívarok s volským okom

6
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
brokolica
3 ks
zemiaky
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnak
1 téglik
smotana na varenie
soľ, čierne korenie
6 ks
vajce
olej
1 PL
múka polohrubá

postup

Brokolicový prívarok na našom stole nikdy nesmie chýbať.

1.

Brokolicu rozdelíme na malé ružičky a umyjeme. Zemiaky ošúpeme a nakrájame na drobné kocky. Cibuľu a cesnak nadrobno nasekáme a spolu osmažíme na oleji.

2.

Pridáme ružičky brokolice a zemiaky, zalejeme vodou, osolíme, okoreníme a podusíme domäkka.

3.

Z múky a smotany si pripravíme bešamel, ktorým uvarenú brokolicu so zemiakmi za stáleho miešania zalejeme, krátko povaríme a odstavíme. Podávame s volským okom. Dobrú chuť!

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.